Qui som

Som una cooperativa de treball associat amb domicili social a Esporles, Mallorca, Illes Balears.

Els nostres objectius son desenvolupar activitats de producció i comercialització de biomassa a través de la gestió de recursos forestals i/o agrícoles; realitzar instal·lacions i manteniment de sistemes d'energia renovable (principalment estufes i calderes de biomassa), serveis energètics i formació i divulgació de les energies renovables i medi ambient.

Biomassa Tramuntana, realitza l'extracció de fusta seguint criteris ben diferents als de la major part de les empreses que operen a Balears. Ens interessa una activitat productiva sostenible en el temps, ordenada, per a contribuir a una adequada gestió del bosc, que suposi un augment de la biodiversitat i un fre al risc d'incendis.

Com a cooperativa estam oberts a la incorporació de nous socis/es, donant la benvinguda a totes aquelles persones que mostrin interès en aquest camp i vulguin aportar el seu treball i la seva experiència. I a mitjà termini voldríem crear una cooperativa mixta de productors-consumidors, per a donar pes al consumidor en la producció de biomassa, preus i instal·lacions i assegurar al productor unes condicions dignes per al desenvolupament de l'activitat.